Aanvraagformulier

Wil je bij Legia Lokaal Investeren financiële steun aanvragen voor je project? Vul dan als eerste stap onderstaand aanvraagformulier in. Toon daarin duidelijk de financiële en organisatorische haalbaarheid en de commerciële en maatschappelijke meerwaarde van je project aan. Omschrijf ook duidelijk waarom je voorstel vernieuwend is voor je onderneming of sector.

Deel 1: gegevens aanvrager

Deel 2: projectomschrijving

Deel 3: actieplan

Beschrijf in een document dat je hieronder oplaadt zo gedetailleerd mogelijk de verschillende stappen die je zal volgen om je project uit te voeren en giet die in een tijdlijn (met duidelijke vermelding van de start- en einddatum).
Click or drag a file to this area to upload.
Noot: mocht je actieplan nog niet klaar zijn, dan mag je dat later mailen naar info@legialokaalinvesteren.be met in de onderwerpregel ‘Aanvraag investeringssteun [naam van je onderneming]’.

Deel 4: kostenberekening

Laad hieronder de gedetailleerde en gemotiveerde kostenberekening voor je project op en voeg de bijhorende stavingsstukken toe (bijv. offertes, facturen, betaalbewijzen …).
Let op: we aanvaarden alleen kosten die gerelateerd zijn aan de werkelijke uitvoering van het project en die voldoen aan de vooropgestelde criteria (innovatief karakter en maatschappelijke meerwaarde, zie de evaluatiecriteria).
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Noot: mocht je kostenberekening nog niet klaar zijn, dan mag je die later mailen naar info@legialokaalinvesteren.be met in de onderwerpregel ‘Aanvraag investeringssteun [naam van je onderneming]’.

Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.